Den store bombardatest

eg har foretaget en meget omfattende kastetest, med bombarda og flue. Artiklen indeholder testens resultater samt tips og tricks til fiskeri med bombarda og flue.

Brakvandsaborre på flue

Brakvandsaborre på flue er en lille artikel om fluefiskeri efter aborre. Fluefiskeri efter aborre er både sjovt og underholdende. I artiklen gennemgår jeg mine fluer samt forskellige affiskningsmetoder.

Med Jan Dehli i putten

Et anderledes perspektiv på fluefiskeri i put and take søen. Dette er en artikel baseret på Jan Dehlis måde, at fiske efter regnbuer i P&T søen.

Toptips fra kystflueeksperten

Jeg har været et smut på kysten med Jan Dehli. I artiklen fortæller Jan om hvordan han anskuer sit fiskeri efter havets sølv.

Havnemede efter havørred

FIskeri med orm, rejer og levende tobis efter havørreder er virkelig effektivt. Denne artikel gennemgår forsekllige former for medefiskeri efter havørreder.

Danish Open i havfiskeri

En lille artikel jeg har skrevet til Fisk & Fri sammen med Rasmus Ditlefsen om Danish Open i havfiskeri som blev afholdt i Thorsminde på den jyske vestkyst.

Den store bombardatest II

Denne artikel omhandler fiskeri med bombarda og flue. I artiklen kan i læse om hvilke bombardaer som egner sig bedst til forskellige fiskesituationer.

En guide til Sakskøbing Fjord

Denne artikel tager dig med til Sakskøbing fjord hvor mange af fjordens hotte spots bliver gennemgået. Læs om fiskeri efter torsk, aborre og havørred.

Sommerens kystpladser

I denne artikel tager nogle af Danmarks skrappeste kystfiskere jer med rundt til deres absolutte top spots til sommerens havørredfiskeri.

Raymarine Axiom Pro

Raymarine Axiom Pro, plotteren som kan det hele og mere til.