Og samtidig tilbringe en weekend i selskab med Fisk & Fri samt nogle af Danmarks bedste kystfiskere? Så er vores kystkursus lige det der skal til.

Kurset bliver i år holdt på Møn i weekenden d. 13. – 15. oktober og det er nu blevet tid til, at løfte sløret for årets guider. Fælles for alle guiderne er, at de hver især har mange års erfaring med det Mønske kystfiskeri.

Tue og Lars guider hvert deres hold af spinnefiskere. Der vil på disse hold være rig lejlighed til at få forklaret og vist hvordan release taklet samt vinkelrigget virker.

De kursister som gerne vil lære mere om fiskeri med bombarda og flue får Henrik som guide. Det er ikke en overdrivelse, at kalde Henrik for en af Danmarks bedste bombardafiskere, og selv i en strid modvind får han det til at se legende let ud.

Sidst men ikke mindst har vi Allan som bliver guide for kursets fluefiskere. Udover at være en fantastisk dygtig fluefisker, er Allan samtidig en rigtig dygtig formidler, når fluefiskeriets finurligheder skal omsættes til forstålig viden.