Jeg har modtaget følgende fangstberetning fra Henrik Reiter:

MAN MÅ ALDRIG GIVE OP!

Men jeg var da lige ved i dag. Efter at have besøgt flere pladser uden resultat ankommer jeg uden gåpåmod på dagens spot. Jeg vader først godt ud på et rev for at slippe for ålegræs. Det giver hurtigt 2 undermålere, men der sker ikke mere. Jeg fisker i flere timer uden at mærke det mindste. Jeg møder tre fluefiskere der heller ikke har mærket noget i flere timer. Derfor bruger jeg en times tid på at lede efter rav, og jeg finder da også to små stykker. Mens jeg går mod bilen, som jeg har bevæget mig langt væk fra i min søgen efter fisk, begynder det at regne og blæse. Derfor stiller jeg min stang fra mig og begynder at folde hætten frem.

Imens jeg står og tager hætten på kigger jeg ud på vandet. Og hov, hvad var det! Var det jagende fisk under 10 meter ude? Fat i stangen og et kort kast ud i suppen. Da bombardaflåd og flue lander koger det hele og måske 5-7 fisk slås om at tage fluen. Bombardaflådet får også lige et par hug, fantastisk! et bette spinstop og fast fisk i første kast, 53 cm og stålblank. I løbet af de næste 5-6 kast lander jeg tre fisk som alle er over målet(45-47 cm). Næste hjembragte fisk på 60 cm hugger som fisk nummer fem og gav en hidsig fight på det lave vand. I løbet af den næste halve time lander jeg yderligere syv fisk over mål. Jeg genudsætter den alle på nær en enkelt på 61 cm som jeg ikke kunne stå for.

Dagens sidste og bedste fisk bed som den eneste længere fra land. Under første Kast ud i området når fluen ikke engang at lande på vandet før der vitterligt hopper en fisk ud af vandet og tager fluen i luften, det var sku et vildt tilslag med bombarda flåd og Line i luften, selvfølgelig ryger den af… I andet kast på samme sted, bliver fluen jagtet vildt, med store trykhuller i vandet bag fluen. Spinstop, og stangen bliver trykket i bund. Skal jeg gi modhug? Øhhhh… Der er allerede fuld gang i en vild fight. Sikke en drømme fisk. Den kunne sgu trække mig træt, men heldigvis vandt jeg til sidst. 71 cm og 4095 gram!