For et par uger siden skrev Casper Holst Ryding til mig for, at høre lidt om Henriks tur i fjorden. Jeg gav Casper et par tips til det tidlige forårsfiskeri i fjorden. Casper har sammen med et stort tak for gode råd til forårets fiskeri sendt mig følgende beretning:

Søndag smilede fiskelykken til mig da en dejlig blank fjordbamse på 60 cm (ny PR) kiggede forbi og hakkede til min lille Polar Magnus i Isefjorden.

Fisken blev nappet på bombarda og flue og den huggede lige da vinden var på sit højeste. Den leverede en fin fight og var også helt fri af vandet

Dagen, som blev nydt i selskab med gode venner, gav virkelig action for alle pengene fra start af. Kastet forinden PR-fisken, landede jeg en 48er, og mens jeg smuttede ind for at fejre trofæet, nappede min kammerat 3 fisk i 3 kast – herunder en flot tyk og blank 52er. Jeg selv landede 4 fisk den dag og havde utallige hug og et par mistede da de var meget forsigtige.

Alt i alt en fantastisk fiskedag som jeg sent glemmer.

Der skal fra Ifish.dk lyde et stort tillykke til Casper med den fine fangst.