Guidede fisketure efter havørred

Der er mange fordele ved, at deltage på en guidet tur. Den største og umiddelbare mest indlysende fordel er, at man bliver guidet af en som kender de forskellige fiskepladser rigtig godt. Har man svært ved at knække koden i et givent område eller savner man inspiration til sit fiskeri, kan en guidet tur være løsningen.

Som guides bruger vi rigtig megen tid på, at fortælle om de forskellige pladser der bliver besøgt. Vi kommer med råd og vejledning i forhold til fisketeknik og grejvalg.

Hos Ifish.dk er næsten alle guider certificeret gennem Danmarks Sportsfiskerforbund. Fælles for alle guider er, at de hver især har rigtig mange års erfaring med kystfiskeri efter havørred. Derudover guider vi kun på pladser og steder som vi kender rigtig godt.

Som certificerede fiskeguider lever vi op til  den standard som Danmarks Sportsfiskerforbund  i samarbejde med Aktiv Danmark – Dansk Turistfremme har udarbejdet for fiskeguider. Meningen med standarden og certificeringen er at sikre fisketurister og danskere som booker en fiskeguide en god oplevelse.

Certificeringen stiller en række krav, herunder gyldigt førstehjælpsbevis og en erhvervsansvarsforsikring. Dette er i sidste ende er med til at sikre vores kunder en ensartet, tryg og sikker fisketur.

Se forskellige fiskepladser

untitled-1

Turen har en varighed af to til tre timer. På turen fiskes der ikke. Jeg viser jer forskellige fiskepladser og fortæller om dem.

Fem timers guidet fisketur

havoerred-stor-mund

Fem timers guidet fisketur på Møn eller Falster. Det vil på denne type tur være mulighed for at fiske med både flue -og spinnestang. På turen fisker vi på en til tre forskellige pladser.

8 timers guidet fisketur

havoerred-paa-sten-l-rig

8 timers guidet fisketur på Falster eller Møn. På denne type guidet fisketur er der mulighed for, at fiske på flere forskellige pladser. Det er muligt at fiske med både spin og flue.

Weekendtur til Falster

havoerred-paa-net

Turen løber fra lørdag morgen til Søndag eftermiddag. På turen snakkes der om grejsammensætning og kyststrategi. Som deltager bliver du guidet til flere af Falsters absolutte hotspots.

Bombardakursus

havoerred-hoved-i-haand

Kurset henvender sig til alle som gerne vil blive bedre til, at fiske med bombarda. Kurset foregår på kysten, så chancen for havørred er bestemt til stede.

Release takel kursus

release-1

Lær at binde release takler til gennemløbere og almindelige trådblink. På kurset er der i den teoretiske del fokus på release taklets opbygning samt hvordan det bindes.