Intropris

Guariba Lodge & Roosevelt

33.995,00 kr.

Som et tillæg til vores tur til Roosevelt tilbyder vi en afstikker til Guariba Lodge. Lodgen ligger helt ned til Guariba river som er en mindre biflod til Aripuana. Fra Roosevelt tager det mellem 6 og 8 timer, at sejle til Guariba lodge. På sejlturen gøres flere stop hvor der fiskes efter redtail catfish, vampyrtetra og peacock bass.

River Roosevelt eller River of Doubt som var flodens oprindelige navn, er opkaldt efter den amerikanske præsident Theodore Roosevelt, som i 1914 var med til at udforske og kortlægge floden, der blev opdaget kun få år forinden. Floden finder man dybt inde i Amazonas regnskov. Floden er 760 kilometer lang, og bliver til stadighed anset som værende en af de mest ufremkommelige floder i hele Amazonas. River Roosevelt er en del af et beskyttet område og hjemsted for Sinta Larga stammen som tæller ca. 1700 personer. Området omkring floden underlagt et bærerdygtighedsprincip hvor skovhugst, landbrug og fiskeri kun er tilladt i begrænset omfang. Som fisketurister er vi gennem bærerdygtighedsprojektet med til, at sørge for bevaringen af regnskoven i Amazonas. Lodgen vi bor på, er drevet ud fra et princip om bærerdygtighed og alle ansatte er lokale. I praksis betyder det, at de penge vi som turister betaler for turen, bliver brugt på lønninger til lokale, lokale råvarer samt til uddannelse og bevaringsmæssigt arbejde. I River Roosevelt er det primært redtail catfish, store peacock bass og vampyrtetra som vi fisker efter, men med flere hundrede fiskearter i floden, ved man aldrig helt hvilke af flodens monstre som tager agnen.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Inkluderet i prisen:

 • 5 fulde fiskedage fra 06:00 – 18:00
 • 2 fiskere pr båd med lokal guide
 • Levende agn
 • Hotel/lodge fra ankomst i Porto Velho
 • Delt dobbeltværelse med aircondition og badeværelse
 • Alle måltider fra ankomst til Porto Velho
 • Alle drikkevarer undtagen hård alkohol
 • Al transport fra ankomst til Porto Velho
 • Dansk rejseleder

Program:

Dag 1
Afgang fra Kastrup lufthavn. Typisk tager flyveturen fra Kastrup til vi er fremme i Porto Velho mellem 28 og 36 timer. Der må forventes 2-3 mellemlandinger.

Dag 2
Ankomst til Porto Velho i Brasilien. Efter ankomst bliver vi som gruppe fragtet til vores hotel i Porto Velho. Dette foregår enten i minibus eller SUV.

Dag 3
Vi skal køre fra hotellet allerede kl. 05:00 da turen til Roosevelt tager 12 timer i SUV/minibus. Turen fra Porto Velho til lodgen ved Roosevelt river foregår via “the trans amazonian highway” Vejen blev åbnet i 1972 og er mere end 4000 kilometer lang. Den del af vejen vi skal køre på er stadig grusvej. Sidst på dagen ankommer vi til lodgen, hvor vi bliver indkvarteret på delte dobbeltværelser. Efter indkvartering er der aftensmad i det store fællesrum.

Dag 4
Fiskeri i Roosevelt river efter maller, peacock bass og vampyrtetra

Dag 5
Der skal pakkes tøj til en overnatning i Gauriba Lodge. Selve sejlturen til Gauriba tager 6 – 8 timer. Der fiskes undervejs, primært efter vampyrtetra og maller. Overnatning i Gauriba.

Dag 6
Hel fiskedag mens turen går tilbage fra Gauriba. Der fiskes primært efter maller og peacock bass

Dag 7 og 8
Fiskeri i Roosevelt river efter maller, peacock bass og vampyrtetra

Dag 9
Tidlig afgang fra Roosevelt til Porto Velho. Når vi kommer til porto Velho bliver vi indkvarteret på et hotel hvor aftensmaden venter.

Dag 10
Afhængig af hvornår vores fly mod Danmark letter, får vi får mulighed for at se Porto Velho og eventuelt købe lidt souvenirers til dem derhjemme.

Dag 11
Ankomst til Kastrup lufthavn.

Programmet for turen er vejledende og der kan forekomme ændringer. Der vil dog ikke blive ændret på, at turen indeholder 5 hele fiskedag. Et komplet og mere detaljeret turprogram vil blive udsendt ca. 30 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Flybilletter
 • Forplejning under ud -og hjemrejse
 • Drikkepenge til guider (typisk 100 dollars)
 • Rejse og afbestillingsforsikringer. Her henvises til vores salgs- og leveringsbetingelser
 • Alt andet som ikke er nævnt som inkluderet i rejsebeskrivelsen