Intropris

Madeira, Jaci og Samuel 9. – 17. april 2024

17.995,00 kr.

Kom med på dit livs fisketur efter peacock bass, den sagnomspundne arapaima, redtail catfish eller den enorme piraiba som kan nå en kampvægt på mere end 200 kilo. På denne tur har du mulighed for, at opleve alt fra tungt og passivt mallefiskeri til let og aktivt fiskeri. Uanset hvad kan du se frem til 5 fiskedage hvor der er garanti for action og tunge fights.

Madeira er med sine 3250 kilometer den største biflod i hele Amazonas. Floden regnes faktisk som en af de største i hele verden med en vandføring på imponerende 31.200 kubikmeter i sekundet. Til sammenligning har Gudenåen en vandføring på 32,4 kubikmeter pr sekund. Det er ikke uden grund, at Porto Velho som Madeira løber gennem ofte bliver kaldt “lystfiskeriets hovedstad”, for med mere end 800 forskellige fiskearter er artsrigdommen i floden intet mindre end imponerende. Maderia er verdenskendt for en stor bestand af arapaima, jau samt redtail catfish, hvilket også er de primære arter vi skal fiske efter i Madeira.

Jaci er en mindre biflod til Madeira. Hotellet vi bor på ligger nærmest på breden af Jaci og Madeira, så fra hotel til bådene vi fisker fra, er der under fem minutter i bil. Hotellet  er familiedrevet, og hver morgen har vi adgang til en stor morgenbuffet hvor alt er hjemmelavet. Vi bor på delte dobbeltværelser med aircondition. På hvert værelse er der bad og toilet. I Jaci er der et godt fiskeri efter tigermaller, Arapaima, ferskvandsrokker og piratfisk. I den nedre del af Jaci er der rig mulighed for at se floddelfiner.

Samuel er et menneskabt vandreservoir og en del af Jamari river. I Samuel sejler vi mellem 10.000 vis af oversvømmede træer som udgør de perfekte skjulesteder for den glubske peacock bass. Vandet i Samuel er spritklart og synet af en stime peacock bass som skyder frem fra sit skjul i jagten på ens wobler, er noget som virkelig kan få pulsen op. Udover at være lynhurtige er peacock bass hårdt fightende.

5 på lager

Depositum : 4.498,75 kr. pr. rejse.

Ifish travel sælger flybilletter på flyselskabets vegne og er derfor ikke din aftalepart, men kun formidler af billetterne. Det er flyselskabet der, er din aftalepart og det er flyselskabet der levere flyrejsen. Flyselskabet er ansvarlig for aftalens opfyldelse.

Det koster ikke ekstra at låne fiskegrej af os. Vi vil dog meget gerne vide om du selv tager grej med eller vil låne det af os.

Kategori:

Beskrivelse

Inkluderet i prisen:

 • 5 fulde fiskedage fra 06:00 – 18:00
 • 2 fiskere pr båd med lokal guide
 • Levende agn
 • Hotel/lodge fra ankomst i Porto Velho
 • Delt dobbeltværelse med aircondition og badeværelse
 • Alle måltider fra ankomst til Porto Velho
 • Alle drikkevarer undtagen hård alkohol
 • Al transport fra ankomst til Porto Velho
 • Dansk rejseleder

Program:

Dag 1
Afgang fra Kastrup lufthavn. Typisk tager flyveturen fra Kastrup til vi er fremme i Porto Velho mellem 22 og 30 timer. Der må forventes 2-3 mellemlandinger.

Dag 2
Ankomst til Porto Velho i Brasilien. Efter ankomst bliver vi som gruppe fragtet til vores hotel i Jaci. Dette foregår enten i minibus eller SUV.

Dag 3 – 5
Hel fiskedag i Madeira eller Jaci. Der er morgenmad på hotellet fra 05:00 – 05:30. Morgenmaden består af en buffet med et stort udvalg af helt frisklavet mad, som består af lokale retter. Kl. ca. 05:30 bliver vi kørt til bådene som ligger 5 minutter fra hotellet. fra 06:00 – 18:00 fisker vi. Midt på dagen holder vi frokost på floden, hvor vi får grillet oksekøb med ris, salat og årstidens tilbehør.

Dag 6
Hel fiskedag i Samuel efter peacock bass. Efter et hurtigt morgenmåltid kl. 05:00 forlader vi hotellet i Jaci og kører til Samuel hvor bådene venter. Vores bagage bliver bragt til Lodgen/hotellet vi skal bo på. Der er frokost i regnskoven med mulighed for at slappe af i en hængekøje i skyggen af træerne.

Dag 7
Hel fiskedag i Samuel efter peacock bass. Vi fisker fra 06:00 – 18:00. Der er frokost i regnskoven igen med mulighed for at slappe af. Fiskeri fra land efter peacock bass er højst sandsynligt muligt under frokostpausen.

Dag 8
Efter morgenmaden bliver vi kørt til Porto Velho, hvor vi får mulighed for at se byen og eventuelt købe lidt souvenirers til dem derhjemme. I løbet af eftermiddagen bliver vi sat af i lufthavnen og turen går med fly mod Danmark.

Dag 9
Ankomst til Kastrup lufthavn.

Programmet for turen er vejledende og der kan forekomme ændringer. Der vil dog ikke blive ændret på at turen indeholder 5 hele fiskedag. Et komplet og mere detaljeret turprogram vil blive udsendt ca. 30 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning under ud -og hjemrejse
 • Drikkepenge til guider (typisk 100 dollars)
 • Rejse og afbestillingsforsikringer. Her henvises til vores salgs- og leveringsbetingelser
 • Alt andet som ikke er nævnt som inkluderet i rejsebeskrivelsen
 • Flybilletter