Intropris

Roosevelt – november 2024

29.995,00 kr.

River Roosevelt eller River of doubt som var flodens oprindelige navn, er opkaldt efter den amerikanske præsident Theodore Roosevelt som, i 1914 var med til at udforske og kortlægge floden som var opdaget kun få år forinden. Floden finder man dybt inde i Amazonas regnskov. Floden er 760 kilometer lang, og bliver til stadighed anset som en af de mest ufremkommelige floder i hele Amazonas. River Roosevelt er en del af et beskyttet område og hjemsted for  Sinta Larga stammen som tæller ca. 1700 personer. Området omkring floden underlagt et bærerdygtighedsprincip hvor skovhugst, landbrug og fiskeri kun er tilladt i begrænset omfang. Som fisketurister er vi gennem bærerdygtighedsprojektet med til, at sørge for bevaringen af regnskoven i Amazonas. Lodgen vi bor på, er drevet ud fra et princip, om bærerdygtighed og alle ansatte er lokale. I praksis betyder det, at de penge vi som turister betaler for turen, bliver brugt på lønninger til lokale, lokale råvarer samt til uddannelse og bevaringsmæssigt arbejde. I River Roosevelt er det primært redtail catfish, store peacock bass og vampyrtetra som vi fisker efter, men med flere hundrede fiskearter i floden, ved man aldrig helt hvilke af flodens monstre som tager agnen.

9 på lager

Depositum : 7.498,75 kr. pr. rejse.

Kategori:

Inkluderet i prisen:

 • 5 fulde fiskedage fra 06:00 - 18:00
 • 2 fiskere pr båd med lokal guide
 • Levende agn
 • Hotel/lodge fra ankomst i Porto Velho
 • Delt dobbeltværelse med aircondition og badeværelse
 • Alle måltider fra ankomst til Porto Velho
 • Alle drikkevarer dog undtaget hård alkohol
 • Al transport fra ankomst til Porto Velho
 • Dansk rejseleder

Program:

Dag 1
Afgang fra Kastrup lufthavn. Typisk tager flyveturen fra Kastrup til vi er fremme i Porto Velho mellem 22 og 30 timer. Der må forventes 2-3 mellemlandinger.

Dag 2
Ankomst til Porto Velho i Brasilien. Efter ankomst bliver vi som gruppe fragtet til vores hotel i Porto Velho. Dette foregår enten i minibus eller SUV.

Dag 3
Vi skal køre fra hotellet allerede kl. 05:00 da turen til Roosevelt tager 12 timer i SUV/minibus. Turen fra Porto Velho til lodgen ved Roosevelt river foregår via "the trans amazonian highway" Vejen blev åbnet i 1972 og er mere end 4000 kilometer lang. Den del af vejen vi skal køre på er stadig grusvej. Sidst på dagen ankommer vi til lodgen, hvor vi bliver indkvarteret på delte dobbeltværelser. Efter indkvartering er der aftensmad i det store fællesrum.

Dag 4-8
Vi fisker alle 5 dage fra 06:00 - 18:00. Udover Roosevelt River, fisker vi også i Aripuana samt Gauriba River. En typisk fiskedag består af tungt fiskeri med agn efter nogle af flodernes store maller samt lettere fiskeri efter Peacock bass og vampyrtetra. Der er mulighed for, at aftale med ens guide hvad der primært skal fiskes efter.

Dag 9
Tidlig afgang fra Roosevelt til Porto Velho. Når vi kommer til porto Velho bliver vi indkvarteret på et hotel hvor aftensmaden venter.

Dag 10
Afhængig af hvornår vores fly mod Danmark letter, får vi får mulighed for at se Porto Velho og eventuelt købe lidt souvenirers til dem derhjemme.

Dag 11
Ankomst til Kastrup lufthavn.

Programmet for turen er vejledende og der kan forekomme ændringer. Der vil dog ikke blive ændret på at turen indeholder 5 hele fiskedag. Et komplet og mere detaljeret turproggram vil blive udsendt ca. 30 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Forplejning under ud -og hjemrejse
 • Drikkepenge til guider (typisk 100 dollars)
 • Rejse og afbestillingsforsikringer. Her henvises til vores salgs- og leveringsbetingelser
 • Alt andet som ikke er nævnt som inkluderet i rejsebeskrivelsen
 • Flybillet