Ifish.dk ønsker alle læsere af bloggen og siden et godt nytår.

2014 var året hvor jeg for alvor begyndte at guide lystfiskere på Falster og Møn. Interessen for dette har været større, end hvad jeg på forhånd havde turdet håbe på. En ting er sikkert, og det er, at man som guide ikke fanger ligeså mange fisk, som man plejer. Dette bliver dog så rigeligt opvejet af at opleve den glæde, som deltagerne på de guidede ture viser, hver gang de kroger, fighter og lander en havørred.

2014 var også året hvor min syvårige søn fangede sin helt egen første havørred på kysten. Udstyret med waders, stang og hjul var han i sensommeren med på en aftenstur. Allerede inden jeg fik rigget min egen stang, var knægten i gang med fiskeriet, og der skulle ikke mange kast til med Snurrebassen før han fik sin første havørred på krogen. Fisken var en lille fin blank havørred på 42 cm, og han fightede den som en professionel. Som far bliver man stolt når ens lille søn helt selv og iført waders er i stand til at fiske på kysten og tilmed fange fisk.

2014 var også året hvor jeg fik re-designet ifish.dk og lagt nye artikler på siden. På artikelsiden kan nævnes, at jeg i øjeblikket arbejder på, at få lagt seks nye artikler op.

I 2015 bliver Ifish.dk udvidet med et afsnit om fiskeri fra kajak. Specielt sommerens kystnære fiskeri fra kajakken er noget, jeg virkelig ser frem til. Hvis alt går efter planen vil læsere af bloggen allerede fra januar kunne følge mine togter i kajakken.

I januar 2015 skal jeg på guidekursus for, at blive certificeret Fishing Zealand guide. Dette er noget jeg glæder mig meget til, og jeg ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med Fishing Zealand. I samme forbindelse kan jeg nævne, at jeg via ifish.dk har indgået et guidesamarbejde med nogle af Danmarks bedste lystfiskere. Der kommer meget mere om dette i løbet af foråret 2015.

Til sidst vil jeg gerne sige en stor tak og godt nytår til Fisk & Fri, OG Paint, www.bombardashop.dk og www.galaxyscandinavia.dk. Uden jer og det samarbejde vi har haft ville 2014 langt fra have været så indholdsrigt et år, som det har været. Jeg ser frem til 2015, hvor samarbejdet forhåbentligt bliver styrket.

Knæk og bræk i 2015 til alle læsere af ifish.dk