Endnu engang har Henrik Reiter været på kysten og endnu engang har han overlistet en rigtig god fisk. Læs Henriks fangstrapport herunder.

Egentlig skulle jeg slet ikke have været ude, at fiske, men da min kæreste ringede en halv time før fyraften for, at fortælle at hun nok skulle stå for aftensmaden var der ikke langt fra tanke til handling. Stangen lå allerede nede i bilen og kl 15.50 blev computeren lukket og af sted mod vandet i endnu et af de utallige feberstop.

Jeg begynder fiskeriet med bombarda og flue. Da vandet var noget uklart faldt valget af flue på en tungt belastet pink version af pattegrisen. Efter at have fisket en times tid begynder jeg at overveje om jeg skulle skifte til blink, men af ren dovenskab bliver jeg ved mit vanelige setup.

Det skulle hurtigt vise sig at være en rigtig god ide, for blot få kast efter falder et godt hug ude i strømrenden. Fisken bliver ikke kroget i første omgang. Ivrigt jigger jeg med stangen for at give fluen liv igen, og det giver bonus. Fisken vender tilbage og tager fluen i et langt træk. Først da stangen er godt spændt giver jeg modhug. Med det samme er jeg klar over at det er en go fisk, da den går tungt og dybt og i langsomt tempo bare tager den ene meter line efter den anden.

Da fisken komme tættere på mig, bygynder en mere regulær fight med hidsige udløb. Hver gang fisken nærmer sig netrammen stikker den af i et godt udløb. Først efter flere minutters tovtrækkeri lykkedes det af få fisken ind over netrammen. Super skøn fisk. Tak for kampen. 72 cm og 4,266 kg.

Skulle i få lyst til, at aflurer hvordan Henrik fisker med bombarda og flue, kan det lade sig gøre på den guidede tur til Falster lørdag d. 28. marts. Henrik deltager som guide på turen og han vil specifikt fortælle om og instruere i fiskeri med bombarda og flue.

I kan tilmelde jer turen via dette link https://www.facebook.com/events/990199204341279/ eller på tue@ifish.dk.