Fiskepladser på Møn, Farø og Bogø

På Møn, Farø og Bogø findes nogle af, Danmarks bedste kystfiskepladser. Uanset om der skal fiskes under Møns hvide klint eller andre steder i onrådet, er der på kortet indtegnet mange spændende pladser.

Fiskepladser på Vestsjælland og Isefjorden

Uanset om du er til spin eller fluefiskeri findes pladserne til dette på Vestsjælland. Vestsjælland byder til tider på et fantastisk fiskeri efter undslupene regnbueørreder.

Fiskepladser i Roskildefjord og østlige Isefjord

Uanset vind og vejr kan man altid finde en plads i Roskile eller Isefjorden som kan fiskes. Begge fjorde smider hvert år mange og til tider store fisk af sig.

Fiskepladser på Falster

Det er ikke uden grund, at Danmarksrekorden på fluefanget havørred er fra Falster. Hvert år fanges der ikke så få havørreder over de magiske fem kilo på Falsters østkyst. Kortet viser flere gode fiskepladser.

Fiskepladser i Limfjorden

Det er ikke så få åer, der har udløb i limfjorden hvilket betyder, at fjorden i visse perioder er fyldt med trækkende havørreder. Knæk koden og oplev et fiskeri i særklasse. Find inspiration på kortet med fjordens fiskepladser.

Fiskepladser på Fyn

Det er ikke uden grund, at Fyn hvert år tiltrækker lystfiskere i tusindvis. Havørreden er at finde i stort antal hele vejen rundt om øen. På kortet er Enebær Odde samt mange andre af Fyns bedste kystfiskepladser markeret.

Fiskepladser på Lolland

Gå på kystopdagelse på Lolland og oplev et havørredfiskeri i særklasse. Lolland kan byde på alt fra fjordfiskeri med let grej til hårdt fiskeri på den åbne østersøkyst.

Fiskepladser på Ærø

Ærø i det fynske øhav er enhver kystfiskers drøm. Pladserne ligger side om side og uanset vind og vejr findes der pladser på øen som kan fiskes.

Fiskepladser i Nordsjælland

Fra Kronborg i øst til Hundested i vest, ligger kystpladserne side om side og kender man sin besøgstid, er chancen for grov havørred god. På kortet er mange af nordkystens hotspots indtegnet.

Fiskepladser på Bornholm

Uanset om du er til kystfiskeri fra klipper eller sandstrand kan Bornholm tilbyde dette. Specielt i de kolde måneder er det bornholmske havørredfiskeri i særklasse.

Fiskepladser på Stevns

Stevns byder på alt fra badekarsfiskeri med fluestangen til fiskeri efter den grove sildeæder over dybt vand med langtkastende gennemløbere.