FISKEGREJ

Ofte kan det være en bekostelig affære, at købe grej når man skal til udlandet for at fiske. Hos iFish Travel har vi et “grejhotel”, hvor du som kunde kvit og frit bliver udstyret med fiskegrej til turen. Helt konkret betyder det, at du som kunde ikke skal bruge penge på hjul, stænger,  forfang og kroge, da alt dette er med i prisen – dog med undtagelse af maldiverne. Det betyder i praksis, at du ikke behøver tænke på hvad du skal medbringe af fiskegrej. Ønsker du at medbringe dit eget fiskegrej på rejsen, er vi altid klar med råd og vejledning, så du er sikker på at komme afsted med den helt rigtige grejsammensætning.

Som en ekstra service har vi altid et lager af ekstra fiskegrej på alle vores destinationer. Så knækker du en stang, eller går dit hjul i stykker, skal du ikke frygte for tabt fisketid. Du får blot udleveret noget nyt grej. Derudover er der altid ekstra grej med på alle bådene.

Typisk har en komplet grejpakke til eksempelvis fiskeri i Amazonas en værdi på  mere end 5.000,00 kroner.  

Grejaften

Inden afrejse på vores grupperejser til Brasilien, holder vi en grejaften, hvor vi gennemgår de forskellige typer af fiskegrej som bruges i Amazonas. Som kunde vil du på vores grejaften få mulighed for, at se og prøve det grej vi anbefaler til fiskeri i Amazonas. Det giver en rigtig god ide til hvor kraftigt grej der faktisk bruges til fiskeri efter flodernes store maller og arapaima. 

Endegrej

Som en del af vores pakkerejser til Amazonas i Brasilien er der altid stålforfang, kroge og bly med i rejsens pris. Det kalder vi for god service. På alle ture medbringer vi et stort udvalg af woblere som er tilpasset fiskeriet. En typisk grejkase med woblere har en værdi på 1.000,00 kroner. Som kunde kan du gratis låne woblerne af os. Mistede woblere skal dog erstattes. 

Ring og hør mere

+45 20485045