Private Gruppetur

Går I og drømmer om en fiskerejse til Amazonas , kan vi hjælpe med at gøre den til virkelighed. Med udgangspunkt i vores allerede eksisterende destinationer og fiskerejser,  tilbyder vi skræddersyede gruppeture. Vores private gruppeture henvender sig til alle grupper som ønsker en unik fiskeoplevelse sammen med gode venner, familien eller fiskeklubben. 

Det er muligt selv at sammensætte turens indhold. Uanset om det er fluefiskeri efter peacock bass eller mere traditionelt medefiskeri efter arapaima og maller der trækker, kan det arrangeres. 

Som udgangspunkt skal I mindst fire afsted med fem fiskedage før det er muligt, at arrangere en privat gruppetur. Derudover er der på vores destinationer en begrænsning af fiskere. I Madeira, Jaci og Samuel er det maksimale antal som kan komme afsted 10 lystfiskere. I Roosevelt er det muligt at indkvartere 12 fiskere af gangen. På Guariba Lodge er det maksimale antal lystfiskere der er plads til 6. 

Alle vores private gruppeture er som udgangspunkt med fuld forplejning og overnatning på delte dobbeltværelser. Ønskes enkeltværelser eller kun delvis forplejning kan det i de fleste tilfælde imødekommes.  

Har I spørgsmål eller konkrete ønsker til en fiskeoplevelse for livet, er I mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. 

Forslag til en privat gruppetur

14 dages tur til Madeira, Jaci & Roosevelt med 8 fulde dages fiskeri. Fisk 3 dage i Madeira og Jaci efter store maller og arapaima. Oplev “the trans amazonian high way” på vej mod rejsens næste mål som er River Roosevelt. I River Roosevelt skal der krydses klinger med peacock bass, vampyrtetra, redtail catfish og mange andre spændende arter. Startprisen for en sådan tur er ca. 35.000,00 kroner pr person ved 4 personer.

LÅnegrej

Selv på vores private grupperejser er det muligt gratis at låne fiskegrej til turen. Da en stor del af vores fiskegrej allerede er i Brasilien på de destinationer vi har ture til, slipper I for at skulle fragte lange og klodsede stangrør tværs over kloden.

Ring og hør mere

+45 20485045